torstai 28. marraskuuta 2013

Kaverikoira

Espoon kaverikoiriin liityttiin toukokuussa 2013, jolloin käytiin ensin yhteislenkillä kera kaikkien kaverikoirakoiden. Sitten kävin kahdella eri kaverikoiravierailulla mukana ilman Jasua, ihan vain tutustumassa toimintaan ja vierailukäytäntöön. Tutustumiskertojen myötä halu jatkaa kaverikoirissa vahvistui ja odotin innolla että saisin Jasunkin ottaa mukaan ja nähdä että mitä siitä tulee. 
Ensimmäisen varsinaisen vierailun jälkeen tiesin, että tämä on se meidän juttu! Jasu otettiin mahtavasti vastaan ja rapsutuksia sateli :) 

Tänä syksynä ollaan kyllä käyty ahkerasti vierailuilla ja joka vierailun jälkeen on hyvä fiilis vallannut mielen, on toi kaverikoiratoiminta vaan niin paljon antava kokemus!

Jasu sai kaverikoirien tunnistusmerkin, ikioman kaverikoirahuivin 26.11.13 !!

Oma rakas kaverikoirani <3


2 kommenttia:

  1. oi mäkin oon haaveillu kaverikoira toiminnasta :) meillä kans on kaks trimmattua cottoni poikaa: http://rasmusroomeo.blogspot.fi/
    ja sulla on tosi nätti blogi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihan olen ollut huomaamatta kommenttiasi, pahoittelut! Tuo kaverikoira toiminta on kyllä aivan älyttömän mahtavaa hommaa! Siitä tulee niin hyvälle mielelle, kun saa ilahduttaa ihmisiä, jotka eivät koiraa pysty hankkimaan :) Pitääkin käydä kurkkaamassa tuota teidänkin blogia!

      Poista

Jasu kiittää kommentistasi