perjantai 15. elokuuta 2014

Taas lähti hampaita!

Aamulla vein Jasun eläinlääkärille, kun olin sille varannut ajan hammaskivenpoistoon sekä hampaiden röntgenkuvaan. Jasulla ikenet jo hieman punottivat ja hengitys haisi, joten osasin jo aavistaa, että mahdollisesti hampaita tarvii taas poistaa.. Toivoin tietysti parasta!
Töiden takia en päässyt itse Jasua lääkäristä hakemaan, mutta koska äidillä oli tänään lyhyt päivä, sai tämä hakea pojan kotiin ja sitten soittaa ja kertoa Jasun vointia ja hammastilannetta.

Puhelin soi ja heti kysyin, mites Jasu? Äiti kertoi, että Jasulta poistettiin taas viisi hammasta. Ell.oli katsonut hampaita päältäpäin ja todennut, ettei välttämättä tarvitse poistaa hampaita ollenkaan, mutta kun röntgenet oli otettu, ei ollutkaan muuta vaihtoehtoa kun poistaa nämä viisi hammasta, mitkä oli niin pahasti taas tulehtuneet. Voi kurjuus!! Pääasia on nyt kuitenkin se, että hampaat on taas kunnossa ja Jasu voi hyvin.

Hoito-ohjeitakin taas saatiin ja tärkeintä olisi alkaa harjaamaan Jasun hampaita säännöllisesti joka päivä.. Se vaan on niin kauheen vaikeeta ja paljon helpommin sanottu, kun tehty! Muutaman kerran olen yrittänyt, mutta eihän siitä mitään meinannut tulla, kun Jasu niin kovin siitä kananmakuisesta hammastahnasta tykkäsi, että nuoli kokoaijan sen tahnan pois siitä harjasta.. Pitää nyt vaan vielä kerran yrittää ja tehdä kaikki voitava, että hampaat pysyisi kunnossa!

Parin viikon päästä on sitten kontrollikäynti ja sillon Jasu saa myös kennelyskä-rokotteen, mikä piti jo tänään uusia, muttei nukutuksen takia voitukaan.



1 kommentti:

  1. Paranemisia Jasulle!<3 Sun blogi on ihan mahtava! Tykkään tosi paljon lukea!:) Ja kun itselläkin on cotoni niin saan monesti lisää tietoa niistä tämän blogin kautta.:)

    VastaaPoista

Jasu kiittää kommentistasi