lauantai 30. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen viettoa mökillä

Pääsiäinen sujui meillä oikein leppoisasti. Lähdettiin torstaina ( 21.4. ) ajelemaan mökille Keski-Suomeenpäin pääsiäisen viettoon. Jasu ei ole niinkään automatkaa stressaava, joten pitkä automatka sujui pojalta hyvin ilman mitään ongelmia, ainoastaan se, kun Jasu joutui jäämään autoon odottamaan, kun muu porukka meni syömään, ärsytti Jasua ehkä vähän, mutta auto sentään pysyi ihan ehjänä.
6 tunnin automatkan jälkeen päästiin vihdoinkin perille mökille ja Jasu meni melkeenpä heti nukkumaan, mutta sitä ennen se varmisti, että isovanhemmat varmasti rapsuttivat sitä.
Seuraavana päivänä päästin Jasun pihalle ja voi että se oli innoissaan, kun sai juosta ympäri pihaa ja peltoa vapaana! Oli aurinkoinen ja valoisa päivä, joten kaivoin kameran laukusta ja aloin kuvailemaan siinä toivossa, että saisin otettua jonkunlaisia kuvia Jasusta.




















Toinenkin päivä meni ulkona ollessa ja kuvia tuli räpsittyä silloinkin. Toiseksi viimeisenä mökkipäivänä Jasu päätti lähteä tutkimusretkelle pellolle. Ite istuin äidin kanssa pihakeinussa, kun sitten aloin ihmetteleen, että missä on koira. Sitten huomasin, että siellä pellollahan Jasu oli kaivelemassa jotain. Huutelemalla en Jasua saanut pellolta pois, mutta nakilla se onnistui oikeen kätevästi :) Maanantaina olikin vuorossa taas pitkä kotimatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jasu kiittää kommentistasi