sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Petexpo 2011

Aamulla, noin kello 9.00 lähettiin parin kaverin, Lindan ja Emman kanssa Kauklahden juna-asemalle, kun junalla tonne Helsinkiin oltiin menossa. Junan piti lähteä 9.24, mutta sitten mentiinki aikasemmalla junalla, kun kerran siihen ehdittiin. Meidän lisäksi mukana oli Jasu ja Lulu.. Niin, ja kamala määrä tavaraa; Jasun häkki, tuoli, kaks kameralaukkua ja kaks reppua.. Noita piti sitte kanniskella muutama sata metriä. Junamatka meni ihan kivasti ja saatiinhan me ihan hyvät paikatki junassa. Pasilan asemalla jäätiin sitten pois ja yritettiin selviytyä koirien sisäänpääsy ovelle messariin. Junior handler- kehän reunaan laitettiin kaikki tavarat ja laitoin sitten Jasunki häkkiin rauhottumaan. Emma esitti Jasun junnuissa ja harjoitteli ennen kehän alkua Jasun kanssa. Jasu on tosi lyhen ajan sisällä oppinut kävelemään kehässä hienosti, mutta seisomista pitäneen vielä harjoitella..
Kun kehät alkoivat ja Emma meni Jasun kanssa kehään, niin alko vähän jännittää, että mitenköhän poika mahtaa käyttäytyä. Hyvinhän se meni ja Jasu sijottui 5. Junior handlerissa.
Ensimmäinen ruusuke ja pokaali voitettiin.. Tai siis Emma voitti :) Olen kyllä tosi tosi tyytyväinen Jasuun, hyvä Jasu!

Ja sitten vielä, jos nyt ketään kiinnostaa niin ostin Jasulle uuden näyttelyremmin. Siis meillähän on ihan hyvä näyttelyremmi, mutta kun se on noutajahihna -malli, niin se löystyy kaulassa ja kerranhan remmi lähti kaulasta kehässä! Toi uusi hihna on nyt vaan semmonen valkonen, mikä kiinnitetään kaulapantaan :) Näyttelypannan olen tehnyt itse valkosesta nylonnauhasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jasu kiittää kommentistasi