maanantai 20. kesäkuuta 2011

Mökkeilyä ja veneilyä..

Lähdettiin siis tänään serkkujen kanssa mökillemme saareen ja Jasu oli tietysti lähdössä mukaan! Jasu ei pahemmin ole veneellä minnekään seilaillut, mutta muutaman kerran kesässä kuitenkin. Ite en pahemmin saaressa mökillä käy, mutta tänään lenkillä kun ton hurtan kanssa olin, niin sain semmosen "mökki- älynväläyksen", että tänään lähden mukaan saareen ja Jasu tulee mukaan! :-D
Noh, sitten ei muuta kun kamat kasaan ja odottelemaan pihalle autokyytiä.. Rannassa puettiinkin jo pelastusliivejä ja kuskattiin veneeseen kaikki mukaan tulevat tavarat, hypättiin veneeseen ja sitten todettiin vaan, että "kuonot kohti merta ja mökkiä!"
Matkalla nostin Jasun etutassut siihen veneenkeulaan, ja voi että se varmaan nautti siitä... Ennen se on vaan kököttäny paikoillaan sylissä ja ehkä sitä on vähän pelottanuki, mutta tänään se oli tosi reippaasti koko matkan!
Sitten tultiinkin jo perille ja lähdettiin siitä laiturilta kävelemään mökille.. Matka oli lyhyt, noin 10 minuuttia kesti kävellä, mutta siinä ajassa ja sen matkan aikana Jasun turkkiin ehti tulla jo kaks pirun punkkia. Näin vaan kun ensimmäinen punkki käveli Jasun kuonolla, ja toinen hännässä, mutta onneks ne ei ollu päässy vielä iholle, niin sain ne sitten helposti vedettyä pois.

Olin Jasun kanssa mökillä vain pari tuntia, koska tänään meillä oli myös agility- treenit, minne piti ehtiä.









<< Pahoittelut kuvan laadusta!

2 kommenttia:

  1. Ompas täällä aivan upeat sivut! Todella kauniiit ja hienot sivut :) Onhan Jasukin aivan ihana koira.

    VastaaPoista
  2. aivan mahtava agility kuva :) vaikka ite otinkin sen :)

    VastaaPoista

Jasu kiittää kommentistasi