torstai 16. kesäkuuta 2011

Turkki hyvin, kaikki hyvin!

 Jasulla oli siis niin älyttömän pitkä ja paksu turkki, joten trimmaus oli todellakin ehdoton! Poika trimmattiin viimeksi tammikuussa eli tarkotuksena olis ollu saada Jasu parturiin jo toukokuun puolvälissä, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun trimmiaikoja ei ollu enää toukokuussa eikä kesäkuussakaan! "Ei voi olla totta" ajattelin siinä vaiheessa, mutta sainkin sitten onneksi Jasulle peruutusajan 15.6.

Siispä eilen sitten vein Jasun trimmaajalle ( vihdoin ) ja kerroin sitten sille, että turkin saa nyt kesäksi lyhentää n. 2cm pitkäksi, niin ei tule herralle kuuma... ja omistajakin pääsee helpommalla turkin hoidon kanssa :-D
Jätin Jasun sitten sinne ja lähdin ite kotiin trimmauksen ajaksi. Kotona mietin, että minkähän näkönen pojasta mahtaa tulla, kun turkki leikataan lyhyemmäksi kun yleensä se on leikattu..

Lähdin sitten bussilla Kivenlahteen Jasua hakemaan ja trimmaajalle päästyäni näin Jasun ja voi että miten komee poika siitä tuli! Pölyhuiskun alta paljastuikin rotta! ( Kuulostaapa tosi kivalta sanoa omaa koiraa rotaksi! :D )
Tänään päivällä tuli ihan Jasun pentuajat mieleen, kun se juoksi pihalla.



2 kommenttia:

Jasu kiittää kommentistasi